Succes Terapi og Healing


  
Kære Morten. Tusind tak for dig og alt det du kan🙏. Du har gennem de sidste år haft en enorm helende effekt på mit liv - så jeg faktisk i dag kan sige at jeg har det fantastisk godt. Det har altid følt så trygt at være i mødet med dig pga din åbenlyse hjertevarme og anerkendende væren  - Og det har betydet alverden.
Knus Helle
 
 

 
Dette er egentlig en gammel nyhed; men effekten af behandlingen, jeg modtog for snart 2 år siden,
er stadig aktiv.
Jeg var løbet tør for energi. Der var ikke mange kræfter tilbage og det viste sig både psykisk og fysisk.
Morten foreslog, at han gav mig en healende behandling.
Modvilligt og uden tiltro til "den slags" accepterede jeg.
 
Behandlingen strakte sig over 2 dage. Først satte Morten mit fordøjelsessystem i gang igen, og dagen efter fik jeg en healende seance, der tilførte energi til krop og sjæl. Herefter bearbejdede jeg min situation via meditation og brugte de fornyede kræfter til indsigt og til at styrke mig selv.
 
Det har virket. I nogle situationer henter jeg stadig kraften fra denne healende seance ved at "gå ind i energien", jeg fik tilført.
Sus Krassel
 

 

Hej Morten

Det gik faktisk fint efter jeg gik ud af døren, selvom jeg ikke var vild med det 🙂 Jeg kørte meget opløftet hjem med et kæmpe smil på og en virkelig dejlig lethed. Jeg ved ikke, hvad du kan, men noget virker helt rigtigt. 
Det var dejligt at tale med dig. Tak for i dag....
Kh
Mia


 

Hei Morten og takk så langt for de 3 behandlinger jeg har fått.

 Livet er en interessant reise. En klok person har engang sagt : «Jo mere man lærer, jo mere forstår man at man ikke kan» Jeg vil i tillegg si : «at jo mere man utforsker i seg selv, jo mere er det i og rundt oss selv vi ikke ennå har sett»

Jeg har hatt noen riktig gode opplevelser under og etter de få timer vi har hatt. Umiddelbart gir det en stor ro og trygghet i sammenheng med oversikt og det skaper noen riktig gode refleksjoner om det man holder på med gir den helt riktige mening.

Det er som om min intuisjon er blitt forsterket.

Jeg kan også merke at jeg har mere overskudd «hjerte til hjerte» med de mennesker jeg omgås. Spesielt synes jeg det kan merkes positivt på mine barn.

Det er definitivt en reise jeg ikke ville være foruten dette Morten.

Stor takk.

Mvh
Dan Børre.


 

Kære Morten
Du har givet mig livet tilbage - huske ikke at jeg har haft det så godt siden jeg var barn - Jeg er dig evigt taknemlig.
Se snart igen.

Cecilie


 

Ryg og vægttab
Jeg har de seneste 8 år dagligt spist receptpligtig, smertestillende medicin pga rygsmerter. Morten har hjulpet mig med healing, og han har hjulpet mig med at ”tale med min ryg”. På én eller anden mærkelig måde har jeg med Mortens hjælp fået dealet med ryggen. Muskler og/eller sener har sluppet et smertefuldt greb, og jeg tager nogle hensyn.

Jeg lavede også den aftale med ryggen, at hvis jeg begynder at tvivle på om jeg nu kunne holde smerterne væk uden medicin, så skal jeg gå en tur. Dette har nu virket for mig i mere end 4 måneder. Når jeg enkelte dage har måttet tage medicin, har det altid været fordi jeg ikke har haft tid til at gå den tur, som jeg lovede mig selv og min ryg.

Mortens hjælp og støtte har jeg samtidig fået til at gennemføre et stort vægttab. Jeg er overbevidst om, at de spirituelle meditationer Morten guidede mig til/lærte mig, har givet mig stor støtte. Støtte rent mentalt, men også støtte på den måde, at jeg har tilført energi til skjoldbruskkirtlen og dermed forhøjet min forbrænding.

Tak til Morten for hans støtte og helbredende healing.

Kærlig hilsen
Helle Bergmann

Helle Bergmann