Succes P.E.T.

Personlig Energi Transformation, en helt unik behandling.

Slip stressen - genfind indre ro - glæde og balance. læs mere her


Hej Morten. Jeg håber, du har det godt :-).

Jeg fik flere behandlinger hos dig i Strib og sidste gang sagde du, "Denne øvelse vil få dig til at se sandheden." Jeg forstod ikke helt, hvad du mente, men allerede i dagene efter var det som der var blevet fjernet et filter til omverdenen. - det var som om, at jeg så omgivelserne præcis som de var uden forskønnelse og uden det modsatte.

Før behandlingen hos dig lod jeg tit mit gode hjerte løbe af mig. Jeg tilgav folk hele tiden og undskyldte for dem, hvis de trådte mig eller andre over tæerne - i stedet for at lade dem sejle deres egen sø. Jeg blev alt for tit skuffet og kunne tit mærke, at jeg var urolig eller at noget føltes "forkert" i folks selskab uden at jeg kunne sætte en finger på, hvad det var.

Nu ser jeg folk i et helt andet lys end før. Det er blevet soleklart for mig at se folks motiver fra første øjeblik..... jeg kan simpelthen se det i skæret omkring dem, når jeg møder dem. Nogle mennesker skinner. Og andre - som jeg førhen så op til og respekterede - skinner overhovedet ikke. De sidste nævnte har været svært at vænne sig til, for førhen vurderede jeg folk på deres kropssprog, stemme, erfaringer osv. Nu ser jeg bare på dem og så er det som om, sandheden om dem viser sig med det samme.

Så jeg vil bare gerne sige tak. For selvom jeg ind imellem savner min naive og altomfavnende personlighed, så er livet blevet meget nemmere efter at du har fjernet filteret og ladet mig se sandheden. Jeg bliver sjældent skuffet mere og jeg har fået de bedste, mest kærlige, sjove og interessante mennesker ind i mit liv. Så tusind tak. 🙂 Knus Jeanette

 


 

 

Kære Morten
Du har givet mig livet tilbage - huske ikke at jeg har haft det så godt siden jeg var barn - Jeg er dig evigt taknemlig.
Se snart igen.

Cecilie

 

 


 

 

Gennem de tre seneste måneder har jeg været stresset. Jeg har haft svært ved at sove om natten. Drømt en masse og har været træt om morgenen.
Mit åndedræt har i perioden bevæget sig højere og højere op mod min hals. Normalt har jeg et åndedræt, der ligger i maveregionen, men det rykkede højere og højere op i kroppen. Til sidst lå det i den øverste del af min brystkasse. Jeg følte mig mere og mere træt og tung i kroppen. Samtidig blev dagene og dagslyset forsvandt mere og mere. Så jeg trængte til at få renset ud og få et energi-boost.

Jeg får en tid til behandling hos Morten, som jeg tidligere har fået behandling hos. Så det er naturligt for mig at få endnu en behandling. Jeg ved dybest ikke rigtig, hvad behandlingen i bund og grund går ud på. Jeg er egentlig også ligeglad.  Bare det virker. Og det gør den.

Jeg sætter mig rigtig godt tilrette i stolen. Lukker øjnene – og slapper helt af. Jeg lader  den blide musik massere mine øre – mens jeg bare slapper endnu mere af. Min bevidsthed forsvinder i de ca. 40 minutter behandlingen står på. Jeg bliver kun forstyrret et par gange undervejs af mine egne kraftige host.

Da jeg efter behandlingen finder jeg tilbage i rummet. Jeg føler mig let og ubesværet. Min åndedræt er blevet let og ubesværet – og jeg føler at jeg svæver over jorden. Min hosten er forsvundet som dug for solen – og jeg oplever en indre ro og harmoni. Jeg ved ikke, hvad der er sket.
Men jeg har sluppet det og jeg har fået mit åndedræt ned i maven – og føler mig på en eller anden måde som én, der har spist en kæmpe vitamin-piller, der har boostet min energi.

 

Tak for en fantastisk behandling – vi ses igen

 

Michael Zenon

 


 

 

Hei Morten og takk så langt for de 3 behandlinger jeg har fått.

 Livet er en interessant reise. En klok person har engang sagt : «Jo mere man lærer, jo mere forstår man at man ikke kan» Jeg vil i tillegg si : «at jo mere man utforsker i seg selv, jo mere er det i og rundt oss selv vi ikke ennå har sett»

Jeg har hatt noen riktig gode opplevelser under og etter de få timer vi har hatt. Umiddelbart gir det en stor ro og trygghet i sammenheng med oversikt og det skaper noen riktig gode refleksjoner om det man holder på med gir den helt riktige mening.

Det er som om min intuisjon er blitt forsterket.

Jeg kan også merke at jeg har mere overskudd «hjerte til hjerte» med de mennesker jeg omgås. Spesielt synes jeg det kan merkes positivt på mine barn.

Det er definitivt en reise jeg ikke ville være foruten dette Morten.

Stor takk.

Mvh

Dan Børre.


 

 

At være sammen med Morten giver mig luft, til selv at håndtere mine udfordringer!

Om det skyldes PET behandling, samtalerne eller Mortens ”til tider irriterende” positive tilgang til problematikker, kan jeg ikke vurdere…

Faktum er, at jeg igennem Mortens behandling, finder det overskud jeg har brug for - igen!”

 

Mvh. Lolle H. Schierff

Chefkonsulent

 


 

Hej Morten. Lige en hurtig tilbagemelding på behandlingen i går.

Min venstre side og bryst er blevet rigtig godt. Min mave, mellemgulv og
solar plexus har været så ømt/træt som hvis du havde gravet noget ud med en lille skovl.
Så der er virkelig sket noget. Jeg havde meget energi til morgen, men er samtidig træt.
Men positiv energi.

Kh Jane

 

 


 

Rygestop

Jeg blev introduceret til Morten igennem en ven som havde haft stor succes med behandling for rygning.

Jeg var, og er stadig, skeptisk for hypnose, alternativ behandling. Tror ikke på konceptet...

Jeg har røget ca 10 –15 cigaretter dagligt i ca. 10 år. jeg har haft holdt op før i et års tid men begyndte så igen. Det år jeg ikke røg var det bedste år jeg kan huske.

Jeg henvendte mig hos Morten og kunne ikke blive mere motiveret for at holde op med at ryge. Jeg hadede hver en smøg jeg tændte og specielt den første om morgenen. Men fortsatte fordi jeg ikke kunne overskue den kamp jeg skulle igennem for at holde op med at ryge og den krig man kæmper med sig selv konstant for ikke at tænde den næste igen.

Morten gjorde et eller andet... Hvad det aner jeg ikke. Jeg følte ikke noget specielt da jeg forlod behandlingen et par timer senere andet end at jeg måske havde følelsen af at have fået en morfar midt på dagen...

Jeg har ikke røget en cigaret siden. Ikke haft lysten og tæt på kvalme fornemmelser ved tanken om at skulle inhalere en cigaret nogensinde igen. Der har ikke været antydningen af trang, lyst eller følelsen af et tab i forbindelse ved at stoppe rygningen. Jeg har det fantastisk i mig selv og selvrespekten er i top. Det er det nemmeste og bedste jeg nogensinde har foretaget mig.

Tak Morten

Mvh
Jesper Hebjørn

 


 

Historien fra en modig kvinde .

Del 1
Kære Morten, jeg håber alt godt hos dig.Nu er det nok tid at fortælle dig, at der sket meget i mit liv siden sidst.
Store ting. Og ja..du har nogle gange sagt til mig, at jeg manglede modet til at stille mig ud i strømmen - så ville jeg opleve tingene ske.Jeg har aldrig helt forstået, hvad du mente, og hvad der skulle til.

Men i hvert fald.. siden sidst har jeg besluttet at give slip og lade mig føre.Og det er gået godt. Jeg lod vente og lod vente med en fod på pedalen så at sige..
og nu er jeg i gang med at skrive bøger..flere på en gang.
Og jeg nyder det meget - at skrive på den måde og gøre de ting, jeg gør lige nu.
Uden dog at få penge for det, så kassen er tom, men jeg/noget holder mig flydende.
Er faktisk overrasket over, hvad der kommer ud af mig. Det er ikke som forventet, men jeg havde nu heller ikke ventet noget.
Det hele synes dog at gå op..at have sin mening.

 

Der er sikkert stadig mange udfordringer, og de sidste brikker i den indsigt,

jeg fik hos dig..(faktisk har jeg fået flere og alle stort set de samme,

når jeg har ligget der på briksen og været mest integreret med

min sjæl, hjerne, hjerte, krop og sind)..at jegskulle bliver forfatter, hvad jeg ikke lige

kunne forstå og forlige mig med.

At jeg skulle være sammen med den mand, jeg elsker.

Så mange ting er ved at falde på plads lige nu..det skal have lov til at ske.

 

Morten..alt, jeg har oplevet hos dig med din fantastiske healing, energibehandlinger 

og Akasha har været store gaver. Så stor tak herfra for nu.

Og jeg vender tilbage igen.

Det var bare det, jeg ville sige :-).

Vi ses

Kh C

 

Del 2

Kære Morten,

Nu lader det til, at alt med bogen falder på plads, og det lysner.

Endelig og dejligt. Jeg føler også jeg er ved at være helt klar til et nyt

kapitel i mit liv.

Lidt underligt.. og en sejproces. Jeg tror, jeg en dag vil se tilbage

på den som en af de vigtigste processer i mit liv.

Og tak igen for den seneste seance hos dig. Så kan du også snart

få dine penge. Uden den mulighed for indsigt,

havde jeg ikke kunnet se klart, hvor jeg skulle styre hen.

Det har jeg til stadighed brug for, så sikke en gave.

Nu er det bare for mig at vælge til hver dag at tro på den indsigt.

Og det bliver jeg bedre og bedre til.

Det er som at træne til at komme i topform.

Og det kommer jeg en dag.

kh Conny

1653825_10203347748245055_1867101355_n