Succes Allergier

 

Græspollen allergi

Vores dreng på 5 år skulle have en behandling for græspollenallergi. Han havde problemer med vejrtrækningen, nøs ofte, havde vand i øjnene og snøftende næse. Udover disse symptomer havde han ofte tynd mave med lys afføring. Han havde haft disse symptomer siden han var 2 år.

Vi fik anbefalet Morten Stuhr igennem 2 andre, hvoraf den ene var sluppet af med sin allergi og den anden ikke længere havde problemer med slem eksem. 

Vi havde en god dialog med Morten inden behandlingen. Han er nede på jorden og behagelig at snakke med. 

Efter én behandling kan vi nu med stor glæde sige, at vores dreng er fri for allergi! Han har mere overskud, trækker vejret problemfrit, fået mere fast afføring og kan hoppe rundt som en sund 5 årig dreng skal gøre.

Vi giver derfor vores varmeste anbefalinger til Morten Stuhr, for hans holistiske og kærlige behandling af os alle. 

Jacob Aagaard og Ditte Nielsen


Bynke allergi
Hei Morten.
Neste gang du kommer til Norge ønsker jeg en time.
Allergiene mine har blitt mye bedre, ikke bare burot. Nå kan jeg spise matvarer jeg tidligere reagerte på.
Ha en fin dag.

Hilsen
Steinar Meyer- Kristiansen

 


Græspollen allergi

Jeg har døjet med høfeber siden min tidlige barndom, og sidste år skulle det være slut! Så jeg kontaktede Morten Stuhr, som jeg havde fået anbefalet af nogle allergi-plagede venner. Han havde kureret deres allergier (mange forskellige typer)!

Jeg blev behandlet for min græs-pollen allergi i maj 2010, og havde for første gang i mit liv (har haft allergi siden 5 års alderen) en sommer i haven, skoven, ved stranden – ja, overalt - uden nysen og snotten, kløen i øjnene, samt konstant døsighed pga. diverse medicin.

I løbet af hele sommeren havde jeg kun et enkelt lille ”anfald”, som dog gik hurtigt over igen. Derfor besluttede jeg mig for i år at få en ekstra behandling - en ”fintuning” -  således at jeg forhåbentlig ikke får flere nyseture i fremtiden! OBS: De fleste klarer sig med én behandling!

Morten Stuhr bor i København, men rejser rundt i Danmark og udlandet og behandler.

Hvis du selv eller folk omkring dig drømmer om at blive kureret for allergi, så kontakt Morten Stuhr for nærmere information.

Mange hilsner

Pia

 


Diverse pollen-allergier, bl.a. svampesporer, birk og græs.

Jeg har i mange år lidt af bl.a. svampesporer, birk og græs allergi, med dertil følgende ødelagt nattesøvn. I løbet af en nat var jeg i gennemsnit oppe et sted mellem 5-10 gange for at pudse næse.

Jeg fik anbefalet at prøve en behandling ved Morten og på trods af , at jeg ikke tror på "sådan nogle" som Morten, gik jeg ind til behandlingen med et åbent sind.

Jeg må sige, at Morten kan sit kram. Jeg har efterfølgende sovet fuldstændig igennem hver eneste nat og kan nu starte hver dag med et stort overskud. Det er et kæmpe plus efter at have fået ødelagt min nattesøvn de sidste ca. 15 år! Min løbende snotnæse er, så at sige forsvundet og jeg kan nu færdes i naturen uden problemer.

Jeg har fået 2 behandlinger i starten af 2011 og det virker bare. Jeg har ikke haft nogle symptomer siden. 

I årevis har jeg proppet mig med diverse sløvende allergi-piller og næsespray. Det har jeg ikke længere behov for.

Kæmpe tak til Morten, der hermed får mine varmeste anbefalinger.

Henriette, Svendborg

 


Birke og fødevare allergi

Hej Morten

Jeg lovede dig en tilbagemelding på allergi behandlingen forrige mandag.
Og jeg kan nu sige "tak for en god behandling". Det har helt sikkert virket på min fobi overfor 'stoffet'! Det var ovre med det samme efter behandlingen. Jeg gik en god tur i Dyrehaven uden problemer, jeg løb en tur dagen efter (med dybe vejrtrækninger!), jeg kan røre ved hasselbuskenes rakler uden anfald. Jeg har ikke mere kløe i næse og øjne og jeg kan ikke mere 'tænke et allergianfald frem'. Jeg har sågår spist en kiwi uden at få kløe i mund og svælg og uden nyseanfald.
Heller ingen nyseanfald om morgenen længere.
Godt nok fantastisk :o)

Helt fri for irriterende ting er jeg dog ikke da jeg stadig er nødt til at pudse næsen pga snot. Den bivirkning talte vi faktisk heller ikke om så måske er jeg ikke helt færdig-programmeret, men nu afventer jeg lige lidt inden jeg bestiller tid hos dig. Måske går det yderligere frem ...

Nu i eftermiddag skal jeg have en god lang løbetur. Cyklede 20 km i tirsdags uden problemer :-))

Der er mange smileys i denne mail så jeg kan derfor kun anbefale dig - og det har jeg gjort mange gange til venner så du får forhåbentlig mange nye kunder :-))

Mvh Frank

 


Birkepollen allergi

Efter i mange år at have været generet af allergi overfor birkepollen er det skønt at være sluppet for. Mine symptomer var hud og øjne der kløede og var generet, en næse der løb og i slemme tilfælde åndedrætsbesvær.

Morten guidede mig gennem en proces samtidig med at han rensede ud i mit system med Akasha Healing.
Siden har jeg ikke mærket noget til allergien. Det virker bare! 🙂

Kh Ole Brink